Astma og allergi mærket Dyne og pudevask

Hermed introducerer vi MASAVA Kemi's nye Astma og Allergi mærket Dyne- og Pudevask.
Alle har brug for at beskytte deres hud fra hårde og unødige kemikalier.
Hos MASAVA passer vi både på dig og på miljøet.

Orange er ude, røde og hvide er inde

Fra den 1 juni 2017 skal alle kemikalier, rengøringsmidler og sikkerhedsdatablade der er mærket med de gamle orange faresymboler være genmærket med de nye røde og hvide fare symboler. Venligst kontakt os hvis du har brug for en updateret etiket eller sikkerhedsdatablad som erstatning for en gammel version. Alternativt skal dit produkt bortskaffes efter gældende regler. 

Dette års handicap pris 2016 Svendborg gik til vores virksomhed MASAVA Kemi for at oprette skånejobs og ansætte folk med nedsat arbejdsevne. Vi er meget stolte af vores medarbejdere. 

Læs hele avis artiklen her på Fyns.dk:

Nyheds Link: http://www.fyens.dk/svendborg/Kemi-virksomhed-modtog-statuetten-med-det-store-hjerte/artikel/3104365

 

 

Shampoo og lotion der fjerner grim lugt.

Hermed introduceres to nye produkter henvendt til folk der arbejder i stærkt lugtende industrier som f.eks. svine farmere og lastvognschauffører der transporterer døde dyr.

Shampooen kan bruges både til hår og krop. Den fjerner effektivt lugt fra både krop og hår og renser i dybden.

Body lotionen er god til brug før arbejde. Den beskytter huden for modtagelighed af lugt.

Ny Masava Hånd Gel

En god håndhygiejne er et stort skridt på vejen til at bryde smittevejen i fødevareproduktionen, på kontoret, i institutionen og andre arbejdspladser samt i hjemmet. Derfor er det vigtigt at vaske hænder mange gange i løbet af en arbejdsdag.Grundig håndvask fjerner kun 80 % af bakterierne derfor er det en god ide at supplerer med hånd sprit.

Brug af Masava Hånd Gel mindsker risikoen for spredning af smitsomme sygdomme som forkølelses og influenza der bl.a. spredes igennem kontakt med håndtag, knapper, kuglepenne, mus, telefoner m.v..

Dræber smitte under opsejling. Tørre hurtigt, fedter ikke, er fugtgivende.

Nye faresymboler

Ny lovgivning ændre udseende på faresignaler på vores etiketter og MSDS. Systemet som vi kender det i dag fra EU med orangefarvede fare mærker og risiko- og sikkerhedssætninger går nu til at være globalt harmoniseret efter CLP reglerne.   

Ændringen kan for nogen produkter betyde flere fare symboler og evt ændringer i om produktet er lokalirriterende eller ætsende uden, at der er ændret på noget i produktets indhold. Desuden er de nye farsymboler hvide, sorte og røde i stedet for orange og sorte.  

Der vil være en overgangsperiode imellem 1 juni 2015 og 1 juni 2017 hvor det stadigvæk vil være lovligt at sælge og benytte produkter med gammel etikette. 

Ny Astma og Allergi mærket Dyne- og pudevask

24.3.2015 Det er glædeligt for os at kunne meddele at vores dyne- og pudevask er blevet certificeret med Astma og Allergi mærkets blå krans.

Dyne- og pudevasken sælges primært som et private label produkt.

Vil du vide mere så kontakt os her